LITTLE ALOHA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 567 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Little Aloha. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 21:33 Wederom erg geslaagd! Bedankt
31 mrt 2024 om 0:04 Toppers! Ze zijn echt zo lief en vriendelijk! Zeer goed bereikbaar en doen altijd hun uiterste best om het zo verzorgd mogelijkte leveren. Smaak zit echt super goed! Een aanrader!!!!
26 mrt 2024 om 21:19 De large portie is een zeer grote portie maar zeer lekker. Ook een aanrader om zelf je bowl samen te stellen. Hier bestel ik zeker nog eens in de toekomst
24 mrt 2024 om 21:03 Geen toppings gekregen op een pokebowl, de avocado ontbrak, de zalm was op en de levering was meer dan een uur te laat.
24 mrt 2024 om 20:46 Lekkere Poké bowl maar duur voor wat het is. 1u40min gewacht op de bezorging terwijl er werd bevestigd dat het na max een uur geleverd ging worden. Het restaurant was niet bereikbaar via telefoon. Geen goede ervaring met de wachttijd en bezorging.
24 mrt 2024 om 19:57 Overheerlijk en vers. Ik ben ook blij dat jullie de keuze bruine of witte rijst hebben.
22 mrt 2024 om 20:34 Zoals altijd heel lekker maar deze keer werd het pas anderhalf later dan het afgesproken uur geleverd. Zelfs nadat we gebeld hadden om te vragen waar de bestelling bleef, duurde het nog 45 min.
22 mrt 2024 om 20:23 Zeer lekker, heel vers. Ik ging onze bestelling afhalen en deze stond al klaar. De man die achter de toog stond was ook heel vriendelijk!
16 mrt 2024 om 22:21 Heel lekker en vers. Mega vriendelijke bezorger!
11 mrt 2024 om 18:41 Fantastisch lekker eten.
10 mrt 2024 om 23:18 Comme a son habitude manque de sauce ou n’es ps mise du tout !
9 mrt 2024 om 21:10 Heel lang moeten wachten. Besteld om 17.15u om om 18.30u te leveren. Bestelling was er pas om 19.20u en koud natuurlijk