LITTLE ALOHA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 349 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Little Aloha. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 7:26 De Aloha chicken was echt heerlijk! Vriendelijke bezorging ook
27 sep 2022 om 20:09 Super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.
25 sep 2022 om 22:00 Topservice! Lieve jongedame aan de telefoon! Heel vriendelijke bezorger! Eten was heel lekker en vers. Zeker voor herhaling vatbaar!
24 sep 2022 om 19:17 Bestelling was vroeger dan verwacht geleverd top top top
14 sep 2022 om 20:20 As usual … gwn om u vingers van Af te likken
7 sep 2022 om 20:40 Al veel pokebowls gegeten maar er is maar 1 die er met kop en schouders bovenuit steekt en dat is little aloha! Nergens smaakt de pokebowl beter als daar! Goe bezig mannen en mijn complimenten aan het hele team!!
24 aug 2022 om 21:53 Eerste keer besteld, wel lekkere bowl. Maar laaaaange levertijd. 1u40 minuten
24 aug 2022 om 20:35 Slechte service Altijd veel te lange levertijd (langer dan voorzien) Als je ervoor belt word je gewoon uitgelachen Normaal beoordeel ik het niet, maar heb al zo vaak besteld bij hen en het is altijd hetzelfde…
20 aug 2022 om 16:47 Lekker en goede portie
16 aug 2022 om 21:38 Heerlijk ik ga nog bestellen
11 aug 2022 om 10:00 Erg lekker! Alleen zien dat je tijd hebt want duurt wel lang.
10 aug 2022 om 13:14 Het eten op zich viel mee, maar 1,5 uur bijna wachten voor een levering 3 straten verder vind ik er persoonlijk over. Goed voor 1 keer, geen tweede keer voor ons!