LITTLE ALOHA

LITTLE ALOHA Little Aloha

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 319 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Little Aloha. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 21:46 Zoals altijd zeer lekker, ruime porties en vers mmmm
23 jun 2022 om 22:04 Super lekker
23 jun 2022 om 21:59 Lekker!
23 jun 2022 om 14:46 Langer als 1uur en 45 min moeten wachten zonder een verwittiging van het restaurant zelf.
21 jun 2022 om 22:20 Het eten was overheerlijk en de porties waren goed gevuld! Bezorgtijd was ook redelijk snel. Zeker een aanrader
18 jun 2022 om 23:32 Heerlijk!!!
17 jun 2022 om 23:48 Het eten was echt super lekker! Complimentjes hoor. De berzorger was ook heel vriendelijk!
16 jun 2022 om 21:57 Heb lang moeten wachten meer dan 1 uur half het eten dat ik had besteld was ook niet het gene ik vroeg was geen extra feta geen advocado bij heel veel ananas enkel spijtig!
16 jun 2022 om 18:37 Heeeerlijk!
14 jun 2022 om 21:02 Super lekker!!
12 jun 2022 om 11:43 Ik heb niet alles gekregen wat ik besteld had. Ik heb gemarineerde kip besteld (kost iets meer) maar heb een gewone smakeloos kip gekregen of mijn voorkeur te vragen als ze geen gemarineerde kip hebben. Ik ben niet tevreden
11 jun 2022 om 23:16 Levering was super snel eten was ook heel lekker !